• Crafted IT levererar hemsida till Bourbon Boys ...

    Crafted IT levererar hemsida till Bourbon Boys ...

  • Crafted IT övertar driften av Asplöven HC's hemsida ...

    Crafted IT övertar driften av Asplöven HC's hemsida ...

Utveckling

Utveckling

Behöver ni en ny hemsida? Vi kan hjälpa till med hela processen från en idé till en färdig produkt och vi bygger alltid alla våra lösningar med välkända verktyg på marknaden som du själv administrerar och äger. Vi bygger därför inga statiska HTML lösningar där det krävs speciella kunskaper i programmering för att ni ska kunna förändra utseende eller innehåll, utan vi levererar alltid en CMS baserad lösning åt er.
201-497-3336
Konsulting

Konsulting

Tack vare vår långa erfarenhet inom IT branschen så kan vi tillhandahålla en rad olika konsulttjänster inom de flesta områden. Vi kan hjälpa er med allt från att bygga fysisk infrastruktur till att installera, administrera och underhålla era lokala system. Skicka oss en förfrågan redan idag så återkommer vi till er för att diskutera era behov. Ert behov styr sedan vårt uppdrag, som präglas av kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.
9036461966
Webbhosting

Webbhosting

Överlåt driften av er hemsida till oss. Med vår webhosting ser vi till att er hemsida finns tillgänglig på Internet dygnet runt, året om. Vi förvaltar och underhåller tekniken bakom er hemsida så att ni inte behöver tänka på någonting annat än ert innehåll. Vår infrastruktur bygger på den allra senaste tekniken för att garantera högsta möjliga tillgänglighet och säkerhet.
877-751-5390
Mailhosting

Mailhosting

Låt oss ta hand om och hantera er e-post, kalendrar och kontakter så ser vi till att ni har åtkomst till ert affärskritiska innehåll via dator, mobiltelefon och webmail, var ni än befinner er. Med vår mailhosting behöver ni aldrig mer oroa er om era e-post kommer fram eller ej. Våra säkra servrar är alltid tillgängliga för att leverera och ta emot er e-post från hela världen.
5306038431

Är ditt företag synligt på Internet ? Vissa påstår att syns man inte på Internet så existerar man inte !

Läs mer ...